Allcube® akoestische kubus

82,58

Excl. BTW: €68,25

Excl. BTW:
€68,25
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
CUBE
Levertijd:
3-4 werkdagen
Merk:
Allcube

Beschikbare opties:

Omschrijving

Allcube akoestische kubus


Wilt u de hinderlijke echo in uw ruimte op een speelse wijze wegnemen? Allcube is een leuke kubusvormige akoestische oplossing die u op diverse creatieve manieren aan het plafond kunt bevestigen. Deze oplossing is zeer geschikt voor hoge ruimten of ruimten met een klimaatplafond. 

Allcube is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit akoestisch en opencellig schuim. Hij weegt maar weinig, is brandveilig en kleurvast. Belangrijke eigenschappen voor ruimtes waarin veiligheid en duurzaamheid van belang zijn, zoals kantoren, scholen, musea en kinderdagverblijven.

Allcube akoestische kubussen zijn eenvoudig te monteren via het oog dat aan de bovenkant zit. Als optie is het ook mogelijk de kubus te verlijmen.

De standaard basiskleuren van Allcube zijn wit of grijs. Als u een afwijkende (huisstijl)kleur wilt, neem dan contact met ons op. De afmeting van een kubus is 400 mm.

Weet u niet zeker hoeveel kubussen u moet toepassen om een optimale akoestiek in uw ruimte te krijgen, neem dan contact met ons op voor een Quick-Scan.
 

Afmeting

ca. 400 x 400 x 400 mm. Maattolerantie +/-2% als gevolg van wisselingen in temperatuur en luchtvochtigheid.

Kleur

Wit (bij benadering RAL9001) of lichtgrijs (bij benadering RAL7047).

Montage

De kubus kan geleverd worden met een ophangoog of zonder ophangoog. Met ophangoog kan de kubus met een haak aan het plafond worden gehangen. Kies de ondergrond(materiaal) van het plafond zodat u de juiste montagematerialen meegeleverd krijgt.

Brandveiligheid

Dit product is getest en gecertificeerd als B1 klasse volgens de DIN 4102 normering.