Allcylinder® akoestische cilinder - VERTICAAL

94,68

Excl. BTW: €78,25

Excl. BTW:
€78,25
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
CYLINDER-V
Levertijd:
3-4 werkdagen
Merk:
Allcylinder

Beschikbare opties:

Omschrijving

Allcylinder akoestische cilinder - verticaal


Als u op een oogstrelende manier af wil van een vervelende echo in de ruimte, dan is Allcylinder een uitstekende oplossing. De cilinder is voorzien van een ophangoog en is hierdoor eenvoudig te monteren, maar kan ook direct tegen het plafond verlijmd worden.

Allcylinder is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit akoestisch en opencellig schuim. Hij weegt maar weinig, is brandveilig en kleurvast. Belangrijke eigenschappen voor ruimtes waarin veiligheid en duurzaamheid van belang zijn, zoals kantoren, kerken, scholen, musea en kinderdagverblijven.

De cilindervorm past enorm goed bij omgevingen met een hoog plafond. Op de foto’s die op deze pagina staan, ziet u dat er diverse creatieve ontwerpen van te maken zijn. Wilt u ook iets leuks, maar komt u er zelf niet uit, neem dan contact op met onze creatieve afdeling. Ze maken graag een voorstel dat uitstekend bij uw ruimte past.

Afmeting

Diameter: Ø 150 mm of Ø 240 mm. Hoogte: 300, 400 600 of 1.200 mm.

Kleur

Wit of lichtgrijs.

Montage

Met ophangoog aan het plafond of zonder ophangoog verlijmd aan het plafond. Montagemateriaal of lijm kan desgewenst worden meegeleverd.

Brandveiligheid

Dit product is getest en gecertificeerd als B1 klasse volgens de DIN 4102 normering.

Klik hier voor meer inspiratie