Allvisual® akoestische afbeelding

280,72

Excl. BTW: €232,00

Excl. BTW:
€232,00
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
VISUAL
Merk:
Allvisual

Beschikbare opties:

Omschrijving

Allvisual akoestische afbeelding


De Allvisual is een aan de wand gemonteerd akoestische paneel. Het bestaat uit een aluminium kader met een akoestisch open doek. Het doek wordt geprint met een afbeelding of kleur naar keuze. Achter dit doek zit een akoestische vulling van wol met een dikte van 40mm.

Met een Allvisual akoestische afbeelding bereikt u een optimale akoestiek en geeft u direct sfeer aan het interieur. Iedere foto of afbeelding kan worden geprint, als de resolutie maar hoog genoeg is. 

De doeken van de Allvisual zijn van hoge kwaliteit en zijn zelfs te wassen in de wasmachine op 30 graden. Achter dit doek zit standaard een molton om doorschijnen te voorkomen. U kunt bij ons altijd een nieuw doek bestellen wanneer u uitgekeken raakt op de bestaande foto.

Onze Allvisual is op maat leverbaar. U kunt deze in onze shop op de cm nauwkeurig bestellen.
 

Standaard afmetingen

Minimale afmeting: 400 x 400 mm.
Maximale afmeting: 2000 x 1400 mm.
Neem voor grotere afmetingen contact met ons op.

Dikte frame

Standaard 55 mm.
Dunnere afmeting op aanvraag echter de bijdrage aan de akoestiek wordt dan nihil.

Type vulling

Akoestische wolplaat, absorptieklasse B.
Op aanvraag leverbaar: akoestische plaat met absorptieklasse A.

Montage

Direct aan de wand. De Allvisual wordt als doe het zelf bouwpakket geleverd.In dit pakket zitten de profielen, de akoestische wol en het akoestische doek en bevestigingsmateriaal. De Allvisual is een permanente oplossing en kan niet eenvoudig worden verhuisd.

Afbeelding/kleur

Unikleur of afbeelding naar eigen keuze. Wij verzoeken u de afbeelding te sturen via wetransfer.com naar info@akoestiekverbeteren.nl. Houd er rekening mee dat er 1 cm van het doek rondom vervalt en dus van de afbeelding. Let er verder op dat de verhouding van de afbeelding gelijk is aan de verhouding van de Allvisual. U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik van een foto die "rechtenvrij" is. 

Herroepingsrecht

Dit product wordt op klantspecificatie samengesteld en daarom is het herroepingsrecht niet van toepassing op dit product.

Toepassing

Dit product kent legio toepassingen. Van woonkamer tot restaurant. Van aula tot restaurant. Van kantoor tot een toepassing in de zorg. Indien u niet zeker bent van het feit dit voor u de beste oplossing is dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen. 

Downloads

Allvisual® akoestische afbeelding - productblad