Allceiling® akoestisch element - CIRKEL

160,63

Excl. BTW: €132,75

Excl. BTW:
€132,75
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
CEILING-CIRKEL
Levertijd:
3-5 werkdagen
Merk:
Allceiling

Beschikbare opties:

Omschrijving

Allceiling akoestisch element- CIRKEL


De Allceiling cirkel is een gave akoestische eyecather aan uw plafond. Door met meerdere cirkels en afmetingen en hoogten te spelen onstaat een speels effect. Dit element heeft een hoogwaardige afwerking en beschikt over uitstekende geluidsabsorptiewaardes. Wilt u advies over 

Het ronde paneel is gemaakt van hoogwaardig akoestisch materiaal en eenvoudig met haken, een ketting of staaldraad aan een plafond te monteren. 

Met een Allceiling akoestische cirkel kunt u veel kanten op. Door ze in een vast patroon aan uw plafond of wand te monteren, krijgt de ruimte een strakke uitstraling. Als u ze willekeurig bevestigt, ontstaat juist een creatieve en ongedwongen effect.

De Allceiling-serie bestaat uit drie akoestische vormen, namelijk een driehoek, cirkel en een rechthoek. Alle producten in de serie zijn geschikt voor eigenlijk alle type ruimtes. Op de foto’s hiernaast ziet u ze in een kantoor, school, restaurant en showroom hangen.

Allceiling heeft een hoge absorptiewaarde, wat inhoudt dat de akoestische panelen enorm geschikt zijn om een vervelende nagalm weg te halen. Als u wilt weten hoeveel Allceilings u nodig heeft om het probleem op te lossen, helpen we u graag verder.

Afmeting

Standaard afmetingen:
Ø 600 mm. Dikte 40 mm.
Ø 800 mm. Dikte 40 mm.
Ø 1.180 mm. Dikte 40 mm.
Ø 1.780 mm. Dikte 40 mm. Bestaat uit twee halve cirkels.
Ø 2.380 mm. Dikte 40 mm. Bestaat uit twee halve cirkels.

Kleur

Pure White/Raven Black/French Grey/Anthracite Grey.

Montage

Mechanisch bevestigt aan plafond. Bevestigingsmateriaal wordt standaard meegeleverd. Kies de juiste ondergrond voor de juiste bevestigingsmaterialen. Staat uw ondergrond er niet bij, neem dan even contact met ons op.

Brandveiligheid

De minerale wol kern van de plaat is geclassificeerd als niet-brandbaar conform EN ISO 1182.